O mezzosoprană în concertul Filarmonicii, vineri

O mezzosoprană în concertul Filarmonicii, vineri
Dirijorul olandez Theo Wolters şi mezzosoprana Liliana Mattei Ciucă urcă din nou pe scena Casei de Cultură a Studenţilor vineri, pentru un concert al Orchestrei Simfonice a Filarmonicii de Stat Transilvania.

Programul concertului cuprinde două lucrări ce aparţin compozitorului H. Berlioz: Uvertură la Benvenuto Cellini şi „Les nuits d'été", şi respectiv Simfonia a IV-a în fa minor de P.I. Ceaikovski. Dirijorul olandez Theo Wolters a devenit unul dintre oaspeţii constanţi ai Orchestrei Filarmonicii de Stat „Transilvania", şi a primit statutul de „dirijor invitat principal" al ansamblului simfonic clujean.

Solista Liliana Mattei Ciucă este absolventă a Academiei de Muzică „Gheorghe Dima" din Cluj-Napoca şi a concertat pe scene din străinătate, între care Opera Bastille din Paris, Opera din Monte Carlo, Teatrul Naţional din Luxemburg, Opera Royale de Wallonie din Liège, Teatrul din Madrid. Numele său este cunoscut şi pe scenele din Porto, Bordeaux, Nancy, Nantes, Amiens, Limoges, Dijon, Berna.


Biletele costă 20 de lei, iar studenţii, elevii şi pensionarii beneficiază de o reducere de 10 lei la intrare.

Concertul are loc în Sala de Spectacole a Casei de Cultură a Studenţilor, de la ora 19.

 

 

Comenteaza