O trupă din Oradea, câştigătoarea "Jaxx Rock Battle"

O trupă din Oradea, câştigătoarea
Orădenii de la Baby Elvis au câştigat ediția din 2015 a concursului "Jaxx Rock Battle". Trupa a fost premiată cu suma de 1.000 de euro.

 

La cea de a treia ediţie "Jaxx Rock Battle" au participat trupe din Cluj-Napoca, Oradea, Baia Mare, Odorheiu Secuiesc și Bistrița. Competiția s-a desfășurat în fiecare zi de miercuri, începând cu 4 martie, iar marea finală a avut loc în 1 aprilie.  Câștigătoarea acestei ediții a fost trupa Baby Elvis cu 392 puncte, fiind urmați de Atlfive, cu 372 puncte, și Riot Monk, cu 361 de puncte.

Juriul din acest an a fost unul pe măsură, trupele fiind atent punctate de Aminda (solista trupei Hazard și CEO al Art's Cool), Patriciu Pop (pianist, poducător muzical și reprezentant al Big Time Production), Andy Ghost (solist Altar și Masterpiece), Richie Bordea (membru al echipei Rock Academy și al trupei Vespera) și Dudu Isabel (solist al trupei Seven și Speak Floyd).

Pe lângă marele premiu de 1.000 euro acordat trupei Baby Elvis, juriul a mai oferit numeroase premii speciale, precum producții muzicale complete, concert în deschiderea trupei Altar, dar și ore de repetiții la Rock Academy și Art's Cool. În afara competiţiei, rockerii s-au putut bucura de concerte susţinute de trupe precum Masterpiece, S.I.T.A și The Backtrakers.

"În numele echipei de organizare doresc să mulțumesc tuturor celor care ne-au sprijinit în implementarea acestui proiect. Datorită lor evoluăm de la an la an și avem din ce în ce mai mult feedback pozitiv care ne motivează să ne dorim și mai mult de la Rock Battle.

Doresc să felicit și trupele înscrise în concurs alături de care avem planuri mari în perioada ce urmează. Un prim pas este Jaxx Rock Gala. Pe 22 aprilie vă invităm la un eveniment ce va celebra succesul proiectului Rock Battle alături de concerte live susținute de trupele: Baby Elvis, Vespera, Daotonika (Moscova) și Vița de Vie", a declarat Ariadna Zaharia, project manager al "Jaxx Rock Battle".

 

 

Comenteaza