Opera Română împarte pliante în stradă

Opera Română împarte pliante în stradă

Reprezentanţii Operei Române din Cluj (ORC), cea mai veche instituţie de acest gen din ţară, vor organiza în perioada 24 august – 1 septembrie o acţiune de promovare prin intermediul pliantelor împărţite pe stradă de către voluntari. 

 

ORC încearcă să găsească, în acest scop, tineri care să împartă flyere în principalele zone din municipiu, cel puţin o oră pe zi. Aceştia vor fi recompensaţi cu bilete la spectacole în contravaloarea a 5 lei pentru fiecare oră în care trebuie să împartă 100 de pliante. Dan Bădilă, responsabilul de marketing al instituţiei, a menţionat că biletele atribuite tinerilor vor fi calculate la preţ redus.

 

Pentru spectacolul eveniment programat pe 1 septembrie, Othello, la care sunt invitaţi mai mulţi artişti de renume din străinătate, cel mai scump bilet costă 30 lei (redus 15 lei), iar cel mai ieftin, 15 lei (redus 7,5 lei): “Scopul acţiunii este să promovăm repertoriul şi, totodată, să ajungem la cât mai diverse categorii de public, nu doar la publicul care vine deja la noi”, a menţionat Bădilă,  specificând şi că pliantele sunt sponsorizate de către firma Roxer - Colorama şi că acţiunea ar putea fi reluată la fiecare început de lună.

Comenteaza