Organizatorii Untold: "Experimentele au arătat că la evenimentele unde se testează, oamenii sunt mai în siguranță decât la supermarket''

Organizatorii Untold: "Experimentele au arătat că la evenimentele unde se testează, oamenii sunt mai în siguranță decât la supermarket''

UNTOLD 2021 va avea loc în perioada 5-8 august în Cluj-Napoca.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

"De un an de zile, o bună parte din echipamentele noastră sunt în continuare suport pentru diverse spitale COVID care s-au organizat prin țară. Am sprijinit și vom sprijini în continuare." a precizat Edy Chereji, adăugând că organizatorii de evenimente înțeleg importanța respectării regulilor sanitare. 

"Eu sunt foarte optimist pentru că în 2021 suntem într-un scenariu mult mai favorabil decât în 2020. În acest an, iată că avem soluții non-invazive de testare rapidă. Ar fi greșit să spunem că doar cei care au trecut prin boală sau au făcut vaccinul poate au dreptul să meargă la un eveniment, sau restaurant, hotel.

Noi propuneam, în ceea ce privește UNTOLD și Neversea, testare rapidă în fiecare zi a festivalului. Avem resursele necesare de verificare. Am vorbit cu cei din Barcelona, și cu cei din Olanda și Germania. De peste tot avem deja strânse concluziile. Sunt peste 100 de pagini pe care le-am pregătit pentru întâlnirile cu autoritățile. Și una dintre cele mai importante concluzii a fost că la un eveniment, acolo unde se testează, oamenii sunt mult mai în siguranță decât dacă merg la supermarket.", a declarat Eduard Chereji, duminică, la Antena 3.


 
 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza