Paradă pe motoare, sâmbătă, la Cluj

Paradă pe motoare, sâmbătă, la Cluj
Zeci de motocicliști vor participa la o paradă prin Cluj-Napoca sâmbătă, 30 mai, în cadrul celei de-a 18-e ediţii Bike Fest, festival ce va avea loc în campingul Eldorado din Gilău.

Anul acesta, Bike Fest (n.red. 29-31 mai 2015) înseamnă concursuri, premiul cel mare fiind o motocicletă, zece concerte, o paradă a motocicliştilor prin oraş, mâncare la ceaun şi distracţie. 

Vineri, 29 mai

Printre trupele care vor concerta în prima seara a festivalului se numără Truda, Zero Tolerance, Mercedes Band, Front, Alt5.

Sâmbătă, 30 mai

Ziua începe cu parada prin Cluj-Napoca: plecare la ora 11.30 din Gilău. Imediat după terminarea paradei, în camping se dă startul concursurilor. La concursul de Custome Bike se va desemna cea mai frumoasă motocicletă personalizată, dar câștigatorii adevărați vor fi cei care vor putea să vadă adevărate opere de artă pe două roți. Extragerea pentru marele premiu al tombolei se va face, când un norocos va pleca acasă cu o motocicletă Suzuki GSX-F 600. Concertele de sâmbătă se termină târziu în noapte și sunt susținute de Fireball, (Deep Purple Tribute),Trooper, Times of Need, Kontrast.

Duminică, 31 mai

Închiderea festivalului 

Prețul de intrare pentru întegul weekend este de 35 de lei sau 20 de lei pentru o zi. 

Comenteaza