Parcul Etnografic devine expoziţie de artă în weekend

Parcul Etnografic devine expoziţie de artă în weekend

Pictori, sculptori, graficieni, muzicieni își vor expune creațiile și își vor prezenta talentele la Parcul Etnografic "Romulus Vuia" din Cluj-Napoca în weekend-ul acesta.

E un eveniment organizat de Asociația pentru Inovare Artistică care îşi propune să ofere vizitatorilor bucuria de a îmbina arta și natura într-un cadru pitoresc. Asociația, în colaborare cu Muzeul Etnografic al Transilvaniei organizează în data de 5 - 6 septembrie, o expoziție cu artiști locali la Parcul Etnografic "Romulus Vuia" din Cluj-Napoca.

"Scopul acestui eveniment este de a ne reconecta cu natura, cu arta și desigur unii cu alții, respectând în același timp toate măsurile de prevenție recomandate.

Vor fi prezenți peste 70 de artiști: pictori, sculptori, graficieni, muzicieni... dar nu numai. Aceștia își vor expune creațiile și își vor prezenta talentele în decursul celor 2 zile. Expoziția va include și un târg al satului ce va cuprinde produse locale și obiecte de artizanat ale meșterilor populari. Fiecare gospodărie ne așteaptă cu porțile deschise, cu arta nouă și veche, oameni faini și voie bună", anunţă organizatorii.

Programul expoziției va fi sâmbătă, intervalul orar 11 - 21, iar duminică 11 - 18. Ultima intrare în incinta parcului se va face cel târziu cu o oră înainte de încheierea programului.

Comenteaza