Patru spectacole de teatru la Comedy Cluj 2015

Patru spectacole de teatru la Comedy Cluj 2015
Festivalul Internaţional de Film Comedy Cluj va include în 2015 mai multe spectacole de teatru: "Începând cu acest an festivalul pune un accent mai mare pe comedia jucată pe scenă. Treptat, Comedy Cluj se va transforma într-un mix de film și teatru, un pas natural de a îmbina comedia de pe marele ecran cu forma ei jucată încă de acum 2.000 de ani", spun organizatorii evenimentului.

Aşadar, publicul clujean va putea viziona spectacolele de teatru: 39 de trepte, în regia Gabrielei Dumitru, o comedie după un film de Alfred Hitchcock, adaptare a romanului omonim semnat de John Buchan, Vania și Sonia și Mașa și Spike, de Christopher Durang, în regia lui Horia Suru, piesă laureată cu premiul Tony în 2013, În parc, o comedie spumoasă scrisă și regizată de Radu Iacoban, și piesa Cupluri, după Donald Margulies, în regia lui Vlad Zamfirescu. 

Ediţia din 2015 a Festivalului Internaţional de Film Comedy Cluj va avea loc în perioada 16-25 octombrie. Comedia dramatică Ashby, cu Mikey Rourke în rol princial, va deschide oficial festivalul. Filmul va f proiectat vineri, 16 octombrie, de la ora 19, la Cinema Florin Piersic. 

În programul festivalului sunt incluse 200 de proiecţii, majoritatea proiecte independente, de pe tot globul, producţii ce vor rula la Cinema Florin Piersic, Cinema Victoria şi Casa TIFF. 

Comenteaza