Patru zile la Cluj, cât o lună în Monaco. Chirii de Untold

Patru zile la Cluj, cât o lună în Monaco. Chirii de Untold
| Foto: Visit Cluj

UNTOLD este cel mai mare festival de muzică din România, iar zeci de mii de oameni din toată lumea vor să vină la Cluj.

Cele mai mici prețuri nu prea coborau sub 1.700 de lei. Cea mai ieftină ofertă era pentru o cameră triplă, cu baie comună, dotată cu trei paturi de o persoană. La urma urmei, nici nu-ți trebuie mai mult. Mai sunt câteva oferte între 2.000 și 3.000 de lei, după care decolează și ajung la un nivel exagerat, scrie wallstreet.ro.

Am găsit inclusiv un apartament ce părea de tip studio, mai mare, ce-i drept, de 58 de metri pătrați, cu pat dublu și toate dotările necesare, la 27.200 de lei. Da, o garsonieră ceva mai mare și mai bine dotată, pentru patru zile, pentru nopțile sunt destul de agitate la Cluj, pe durata UNTOLD, este închiriată cu 5.500 de euro cu ocazia festivalul.

Cu bani chiar mai puțini, găsești în Monaco, un apartament de tip studio, cu o priveliște extraordinară către mare. Și vorbim de un apartament de lux. Cu 1.500 de euro care-ți mai rămân, poți să-ți asiguri liniștit și mâncarea pentru o lună de vacanță în superbul principat.

Festivalul UNTOLD va fi organizat în acest an în intervalul 9 - 12 septembrie 2021. Până în prezent, circa 11.000 de abonamente au fost vândute doar în acest an, dar alți 45.000 de fani, cu abonamente luate în 2020, dar valabile și pentru 2021 sunt așteptați să vină la Cluj, în toamnă.

Etichete
Comenteaza