Foto Peste 100.000 de oameni la deschiderea ,,WEST SIDE CHRISTMAS MARKET”

Peste 100.000 de oameni au fost prezenți în Parcul Drumul Taberei, weekend-ul acesta, odată cu deschiderea oficială ,,WEST SIDE CHRISTMAS MARKET”, cel mai așteptat târg de Crăciun organizat de UNTOLD Universe în colaborare cu Primăria Sectorului 6 a Municipiului București. Vizitatorii au luat parte la deschiderea târgului alături de Gașca Zurli, de la ora 18:00, unde au fost aprinse luminițele de sărbători împreună cu personajele de poveste din târg, creând o explozie de lumini în capitală.

Deschiderea oficială a târgului a fost marcată și de un impresionant foc de artificii din București, pregătit special de UNTOLD Universe. Jocul de artificii a fost cea mai spectaculoasă deschidere a unui târg de Crăciun din România și a creat un moment cu adevărat magic, ce a putut fi surprins la zeci de metri deasupra Bucureștiului. Deschiderea târgului a continuat cu primul moment artistic de anul acesta, susținut de Gașca Zurli, unde au fost prezenți mii de copii, părinți și tineri care și-au dorit să simtă magia sărbătorilor de iarnă. 

Până pe data de 27 decembrie, cei care vor trece pragul ,,WEST SIDE CHRISTMAS

MARKET” pot degusta zeci de delicii culinare tradiționale, dar și rețete noi de Crăciun, se pot distra alături de prieteni și familie în carusel și începând de săptămâna aceasta, pot admira târgul în roata panoramică amplasată în târg. În parc este prezent și Atelierul lui Moș Crăciun, unde elfii au pregătit ateliere creative și activități interactive pentru copii. Printre atracțiile principale ale parcului se numără și patinoarul. Accesul la patinoar este valabil în fiecare zi, de la ora 10:00. 

Program artistic dedicat copiilor, organizat de Primăria Sectorului 6 a Municipiului București, de Ziua Națională a României.

În fiecare săptămână, de luni până vineri, parcul de Crăciun este deschis între orele 12:00 și 22:00. Pe data de 30 noiembrie și 1 decembrie, târgul va fi deschis între orele 12:00 – 23:00. Pentru data de 1 decembrie, Primăria Sectorului 6 a Municipiului București a pregătit un program special pentru Ziua Națională a României.

  • 19:00 – Corul de copii Mlădițe Ilfovene
  • 19:30 – Corul Nostalgia
  • 20 :15 – Fuego

Pentru sâmbătă și duminică, programul artistic este următorul:

Sâmbătă, 03.12 :

·      19:00 – Alina Sorescu & Picii lu’ Soreasca

·      20:00 – Andra Gogan

Duminică, 04.12:

 ·  19:00 – Grupul Minisong

 ·  20:00 – Ingrid Boengiu

Accesul la ,,WEST SIDE CHRISTMAS MARKET” este gratuit. Pentru evitarea aglomerației în zona Drumul Taberei, organizatorii și Primăria Sectorului 6 a Municipiului București recomandă vizitatorilor să vină cu mijloacele de transport în comun.

 

 

Comenteaza