Picnic in the Park 2016: jazz românesc, francez și american la iarbă verde și un concert berlinez, după apus, la Polivalentă

Picnic in the Park 2016: jazz românesc, francez și american la iarbă verde și un concert berlinez, după apus, la Polivalentă
Trupele The Kryptonite Sparks, Tango with Lions și Aaron vor concerta în cadrul Picnic in the Park 2016, eveniment ce va avea loc în data de 14 mai, între orele 12:00 - 22:00, în Iulius Parc Cluj-Napoca. Și un concert extra la Sala Polivalentă.

„Picnic in the Park e ultimul moment în care comunitatea noastră se adună la un loc, înainte de festivalul Jazz in the Park din iulie 2016. Va fi un eveniment de o zi, într-un spațiu foarte frumos, unde sperăm să-i surprindem pozitiv pe fanii noștri prin atmosferă și muzică. Am pregătit un line-up bun și multe surprize. Noutatea față de anul trecut este petrecerea care va avea loc după ora 22:00. Anul trecut am simțit că publicul mai voia să stea, că abia s-a încălzit, iar anul acesta avem un plan și după ora 22:00", a declarat directorul Jazz in the Park, Alin Vaida.

După ce se lasă noaptea și până la ivirea zorilor, petrecerea continuă la Sala Polivalentă la o petrecere unde vor mixa DJ-ii trupei Jazzanova: Alexander Barck și Jürgen von Knoblauch. Biletele se pot cumpăra online din 29 iunie 2016, iar în perioada de presale costa 25 de lei.

DJ-ii de la Jazzanova propun pentru petrecerea de la Sala Polivalentă DJ Seturi care îmbină muzica funk cu nu jazz, electronică, jazz house și latin jazz. Sunt printre cei mai solicitați DJ-i din Berlin.

AaRON este un duo de pop rock din Franța, compus din Simon Buret and Olivier Coursier. Albumul lor de debut Artificial Animals Riding on Neverland a fost lansat în 2007 și i-a făcut cunoscuți atât în Franța, cât și în alte țări din Europa. Cel mai recent album, We Cut The Night, a fost lansat în toamna anului trecut. AaRON va cânta în premieră în România la Picnic in the Park.

Trupa de indie/alternative Tango for Lions promite un show cu multă energie la Picnic in the Park. Cel de-al doilea album, "A long walk", a fost votat în 2013 drept unul dintre cele mai bune albume ale anului. Anul trecut, Tango with Lions a cântat pentru prima dată în România, la Jazz in the Park.

The Kryptonite Sparks este un power-trio incandescent, o combinație eclectică de indie, alternative și hard rock.

 

Comenteaza