Motivul pentru care Placido Domingo şi-a anulat călătoria la Cluj / Concertul de la BT Arena era programat în 23 februarie

Motivul pentru care Placido Domingo şi-a anulat călătoria la Cluj / Concertul de la BT Arena era programat în 23 februarie

În data de 23 februarie, la BT Arena din Cluj-Napoca, Placido Domingo urma să cânte alături de celebra soprană Adela Zaharia şi Valahia Symphony Orchestra, cu dirijorul spaniol Jordi Bernàcer la pupitru, însă tenorul şi-a anulat călătoria în România. 

Legendarul tenor Placido Domingo a fost nevoit să-și anuleze călătoria în România, din motive medicale. Cele două concerte extraordinare pe care urma să le susțină pe 23 februarie 2024, la BT Arena din Cluj Napoca, de la ora 19.30, respectiv pe 26 februarie, la Sala Palatului din Bucureşti, de la ora 19.30 eveniment SOLD OUT au fost amânate pentru o dată ulterioară.

De sâmbătă seara, maestrul Domingo s-a simțit rău și a făcut febră. Conform unui document medical oficial primit și pus la dispoziția organizatorilor Placido Domingo a fost diagnosticat cu bronșită acută fapt pentru care i-a fost impusă o perioadă de repaus vocal de cel puțin 10 zile.

În cel mai scurt timp posibil vor fi anunțate noile date la care vor fi reprogramate cele două concerte respectiv cel de la Cluj-Napoca și București.

Reamintim ca în data de 23 februarie, la BT Arena din Cluj, și pe 26 februarie, la Sala Palatului din București, Placido Domingo urma să cânte alături de celebra soprană Adela Zaharia şi Valahia Symphony Orchestra, cu dirijorul spaniol Jordi Bernàcer la pupitru, invitați speciali fiind fiul tenorului, Placido Domingo Jr., şi tenorul român Alin Stoica, a transmis Asociaţia Culturală Mall4Art, unul dintre organizatorii evenimentului.

Maestrul Domingo a transmis și un mesaj fanilor ce îl așteptau cu nerăbdare: „Sunt extrem de trist că trebuie să amân în acest moment, mai ales pentru inconvenientele pe care acest lucru le provoacă tuturor celor care și-au planificat deja să vină la concerte. Întâlnirile sunt doar amânate, iar noi căutăm deja noi date pentru a le realiza“.

În urma amânării celor două spectacole biletele achiziționate nu își pierd valabilitatea pentru ediția reprogramată iar organizatorii împreună cu stafful Maestrului asigură publicul că nu va exista nicio altă modificare în cadrul concertului în care toți invitații anunțați inițial vor participa, mai transmite sursa citată. 

Comenteaza