Foto Potaissa a redevenit Piața de flori altfel

Potaissa a redevenit Piața de flori altfel

Pentru al patrulea an la rând, strada Potaissa a redevenit Piața de flori altfel din Cluj-Napoca.

Ca urmare a contextului actual și a eforturilor susținute din partea autorităților vizavi de limitarea răspândirii virusului SARS-COV-2, Strada Potaissa - Piața de flori altfel se va desfășura într-o manieră mai restrânsă ca suprafață și durată față de edițiile precedente. Accentul general cade pe o desfășurare a evenimentului în condiții de maximă siguranță pentru toți cei implicați.

Astfel, Piața de flori altfel va fi deschisă doar în intervalul orar 17-21 în fiecare zi între 6-12 iulie, accesul va fi liber și nerestricționat pentru toți cei care se vor supune controlului temperaturii la intrare și vor purta în permanență mască de protecție pe față, conform normelor legislative, iar în cadrul evenimentului normele de distanțare socială vor fi aplicate și monitorizate constant.

Spre deosebire de alți ani, nu vor exista momente artistice în program, tocmai pentru a putea răspunde pe deplin regulilor și normelor de organizare impuse, pentru a evita aglomerarea într-un anumit spațiu, accentul de această dată fiind pus pe partea de piață de flori și pe decorarea străzii. Studio 26 și Alikof vor gestiona cele două unități de tip bar și cafenea care vor servi apă, limonadă, diverse beri craft și specialități de cafea.

Etichete
Comenteaza