"Povestea Micului Pan", pusă în scenă la Casa de Cultură a Studenţilor

Un spectacol dedicat atât copiilor, cât şi adulţilor este pus în scenă în cadrul Festivalul Internaţional de Muzică şi Artă Transilvania (TiMAF).

"Povestea Micului Pan" are la bază piesa de teatru și nuvela scriitorului J.M. Barrie, Peter Pan devenind în scurt timp cea mai apreciată dintre operele scriitorului. Chiar dacă pare o operă scrisă pentru copii, în realitate le este dedicată şi adulţilor, sugerând sensurile mai profunde ale poveştii.

Povestea Micului Pan este un spectacol muzical adresat copiilor și tuturor adulților care doresc să-și amintească de copilărie. Personajele din poveste cântă, dansează și interacționeaza cu publicul. Pe scenă va apărea o lume de povește creată cu ajutorul unui decor familiar copiilor, îmbogățit cu elemente moderne și jocuri de lumini, care nu pot să lipsească de la un astfel de spectacol. Spectatorii vor fi implicați în poveste, aceștia fiind părtașii micului Pan cu frații Darling, pirații și crocodilul. Spectacolul reprezintă povestea oricărei persoane care crede că visele devin realitate atunci când crezi cu adevărat în ele.

Spectacolul se va desfăşura, marţi, la Casa de Cultură a Studenţilor, începând cu ora 11, iar biletele se pot achiziţiona online, de la Agenția Teatrală şi de la standul de bilete de la Casa de Cultură a Studenţilor.

Conducerea muzicală: Kovacs Dalma Lidia
Coregraf: Ada Daniela Caraba
Regia: Iulian Sandu
Pian: Renata Burcă

Comenteaza