Premiera lui Afrim se joacă la toamnă

Premiera lui Afrim se joacă la toamnă

 Spectacolul “Ultimul mesaj al cosmonautului către femeia pe care a iubit-o cândva în fosta Uniune Sovietică”, regizat de Radu Afrim, unul dintre cei mai în vogă tineri regizori români, va fi prezentat abia în toamnă, deşi premiera era anunţată iniţial pentru astăzi.

 

 Aceasta este amânată din motive tehnice, au anunţat reprezentanţii Teatrului Naţional din Cluj, producătorul spectacolului. Singurul motiv pentru amânarea premierei îl constituie faptul că mai este de lucru la spectacol, astfel că acesta va fi prezentat în momentul  finalizării lui, a menţionat Roxana Croitoru, secretar literar al Naţionalului clujean.

 

Montarea lui Radu Afrim a provocat o mare curiozitate între iubitorii de teatru, care au reacţionat pe site-ul de socializare Facebook, declarându-şi interesul pentru spectacol. Pe acelaşi site, regizorul a confirmat că premiera oficială va avea loc la toamnă. Amânarea premierei nu este surprinzătoare, fiind cunoscută rigoarea cu care îşi finisează spectacolele Radu Afrim, care intervine uneori chiar şi în privinţa jucării acestora în festivaluri.

 

 Din distribuţia spectacolului clujean fac parte, între alţii, Ionuţ Caras, Ramona Dumitrean, Miriam Cuibus, Cornel Răileanu şi Ovidiu Crişan. “Ultimul mesaj...” este realizat după un text de David Grieg, traducerea fiind semnată de Laura Poantă.

 

Comenteaza