Premieră teatrală la... Gilău

Premieră teatrală la... Gilău
Premieră teatrală la .. Gilău. Un spectacol de Moliere, "Doctor fără voie", va fi pusă în scenă la casa de cultură din comună vineri seara, la ora 19.
">

Spectacolul este pus în scenă de actorii amatori ai trupei de teatru "G.Thalia" a casei de cultură "Dumitru Sopon" din Gilău, "poate cel mai nou colectiv de teatru din judeţul Cluj", după cum spun aceştia. Intrarea este liberă.

 

Coordonatorul spectacolului este însuşi primarul Dumitru Sfârlea, iar costumele sunt asigurate de un atelier de profil, Shinju's Workshop, care asigură costumele şi pentru unele dintre spectacolele Teatrului Naţional din Cluj. Aceasta este a doua piesă de teatru pusă în scenă la Gilău, după "Deşteapta pământului", în toamna anului trecut.

 

Membrii trupei de teatru au deja un premiu I la concursul de umor "Constantin Tănase" de la Vaslui, de anul trecut, la secţiunea "Interpretare". Aceştia sunt membri şi în ansamblul de folclor din Gilău, "Cununa Apusenilor". Majoritatea sunt elevi şi studenţi, după cum spune directorul casei de cultură, Marcela Vele.

Comenteaza