Premieră vinerea viitoare la "Naţional"

Premieră vinerea viitoare la
Premieră vinerea viitoare, la Teatrul Naţional din Cluj: "Hell's Cabaret" de Flavius Lucăcel, de la ora 19, la studioul „Euphorion".

Spectacolul este inclus în programul „Dramaturgi clujeni", care îşi propune promovarea dramaturgiei clujene pe plan local, naţional şi internaţional, familiarizarea publicului cu dramaturgia clujeană şi diversificarea ofertei de spectacole. Regia este semnată de Sorin Misirianţu, iar muzica - de Adrian Balint.

Flavius Lucăcel s-a născut la 26 august 1968, în Aluniş, judeţul Sălaj. A debutat ca poet în 1992, în revista Tribuna, iar ca dramaturg, în revista Thalia, cu piesa Paşii. În 2010 i se decernează premiul "Radu Stanca" al Uniunii Scriitorilor filiala Cluj, pentru cartea Ceai de fluturi. Piese de teatru semnate de Flavius Lucăcel au apărut şi în revista „Caiete Silvane".

„Scoici pe nisipul fierbinte", povestea pe care se bazează spectacolul, a apărut anul trecut în volumul Trecătoarea pisicii. Este o premieră absolută, jucîndu-se pentru prima oară pe o scenă profesionistă.

 

Comenteaza