Preşedintele TIFF, după anularea festivalurilor Clujului: "Șoferi, constructori, oameni specialiști în logistică...nu există scheme de sprijin la nivel național"

Preşedintele TIFF, după anularea festivalurilor Clujului: "Șoferi, constructori, oameni specialiști în logistică...nu există scheme de sprijin la nivel național"
| Foto: TIFF

Preşedintele TIFF, Tudor Giurgiu, se gândeşte la oamenii care munceau la festivalurile Clujului, în contextul în care aceste au fost anulate în 2020, iar oamenii au rămas fără un job. 

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

"Pe lîngă faptul că anul ăsta nu vor exista festivalurile mari de muzică deja intrate în calendarul tuturor, gîndul meu merge la mulți colegi și prieteni (din Cluj, mai ales), majoritatea freelanceri, care începeau vara muncind la TIFF, apoi la Electric, Neversea, Untold, unii și la Jazz in the Park. Șoferi, constructori, oameni specialiști în logistică, personal tehnic, etc. Nu știu ce planuri B și-au făcut, știu însă că nu există scheme de sprijin la nivel național prin care acești oameni să fie ajutați să treacă peste o perioadă complicată dpdv financiar. Fără ei, fără experiența și dedicarea lor, toate festivalurile noastre nu s-ar putea face și nu ar ieși la nivelul de excelență cu care am ajuns să ne mîndrim", a scris Tudor Giurgiu pe Facebook. 

Amintim că Electric, Untold, Jazz in the Park au fost amânate pentru 2021, iar TIFF ar urma să aibă loc în toamnă, într-o ediţie mai restrânsă.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza