Primarul Clujului, despre cel mai mare festival din pandemie: "Civilizaţia TIFF"

Primarul Clujului, despre cel mai mare festival din pandemie: "Civilizaţia TIFF"

Primarul Clujului, Emil Boc, a lăudat modul în care se desfăşoară ediţia din acest an a Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF), în contextul pandemiei de coronavirus. 

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Vă dau un titlul de ziar: Civilizaţia TIFF. Respect total faţă de reguli, civilizaţie, atmosferă de film, filme bune, o eleganţă şi un stil demn de Cluj, demn de responsabilitatea omenilor care participă la acest festival. Vedeţi respectarea în integralitate a tuturor regulilor. E adevărat, nu sunt aşa de mulţi ca în anii trecuţi. Dar se poate şi aşa. Viaţa merge înainte”, a spus edilul Clujului, la ZIUA LIVE. 

Şi medicii laudă modul de organizare al festivalului: „Cu aceeași culoare roșie si același număr 19 de tricou, TIFF.19 câștigă detașat în fața COVID-19.  Un exemplu de foarte bună organizare și siguranță! Pe aceasta cale aș vrea să mulțumesc organizatorilor pentru acest festival, extrem de responsabil și igienic coordonat. Bravo Festivalul internațional de film Transilvania! Ați demonstrat tuturor că se poate, cu atenție și respectarea cu strictețe măsurilor de protecție împotriva noului #coronavirus. Vă salută, cu respect, un medic infecționist din Cluj!”, a scris, pe Facebook, medicul Teodora Iacob.

Festivalul Internațional de Film Transilvania, care este în plină desfășurare la Cluj-Napoca (31 iulie – 9 august 2020) s-a reconfigurat în acest an, în care măsurile siguranță și cele de distanțare socială sunt prioritare, și a propus o ediție cu proiecții exclusiv în aer liber, în peste 10 locații din Cluj-Napoca și din împrejurimi. Măsurile pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus sunt obligatorii atât pentru echipă, cât și pentru public și invitați, și sunt afișate vizibil în toate locațiile TIFF.La gala de închidere din 8 august, organizată pentru prima dată în aer liber, în Piața Unirii din Cluj-Napoca,  actrița Maria Ploae  va fi distinsă cu Premiul de Excelență TIFF.

 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza