Primăvară plină de ateliere, invitaţi speciali şi expoziţii. Ce puteţi face în aprilie şi mai

Primăvară plină de ateliere, invitaţi speciali şi expoziţii. Ce puteţi face în aprilie şi mai
Compania independentă de teatru şi film Create.Act.Enjoy a lansat programul cultural din perioada aprilie-mai, care include ateliere de teatru și improvizație, de film, creative writing, dans contemporan și muzică de teatru și film.

De asemenea, clujenii vor fi surprinşi şi cu două evenimente speciale: vernisajul unei expoziţii şi o seară de film. Activitățile culturale vor avea trei invitați speciali, pe coregraful Melinda Jakab, care va susține workshop-ul de dans contemporan, pe compozitorul Mircea Kiraly, care va conduce workshop-ul de muzică de teatru și film şi pe Nowak852, care va prezenta expoziția „The Birth of Cool".

Toate evenimentele se vor desfășura în recent-inauguratul spaţiul cultural The Box. Conceput ca un centru de dezvoltare personală prin artă, acesta se axează pe consolidarea unei comunităţi tinere, dornice să-şi descopere şi să-şi exploateze posibilităţile de exprimare.

"Unul din principalele scopuri ale centrului este dezvoltarea interesului pentru cultură a tinerilor şi conştientizarea efectelor imediate pe care orice formă de artă le poate avea în viaţa de zi cu zi. În acest sens, activitățile propuse sunt o modalitate de a crea alături şi pentru un public activ şi interesat de nou", au afirmat membrii Create.Act.Enjoy.

Program aprilie - mai:

Vineri, 17 aprilie

Ora: 19.00
THE BIRTH OF COOL (vernisaj), autor Nowak852
Intrarea liberă

Sâmbătă, 18 aprilie

Ora: 20.00
SEARĂ DE FILM
Philadelphia (r. Jonathan Demme)
Intrarea liberă

Miercuri, 22 aprilie

Ora: 19.00
ATELIER DE FILM (prima ședință), susţinut de Cristian Pascariu (regizor de film şi producător Create.Act.Enjoy)

Joi, 23 aprilie

Ora: 19.00
ATELIER DE CREATIVE WRITING (prima ședință), susţinut de Alexandra Felseghi (regizor de teatru şi dramaturg Create.Act.Enjoy)

Vineri-Sâmbătă, 24-25 aprilie și Vineri-Sâmbătă, 8-9 mai

Ora: 11.00
WORKSHOP DE DANS CONTEMPORAN, susținut de Melinda Jakab (coregraf Opera Maghiară Cluj-Napoca)

Duminică, 26 aprilie

Ora: 11:00
WORKSHOP DE MUZICĂ DE TEATRU ȘI FILM, susținut de Mircea Kiraly (compozitor a peste 200 de coloane sonore de teatru și film)

Luni, 4 mai

ATELIER DE TEATRU ȘI IMPROVIZAȚIE, susţinut de Diana Buluga (actor Create.Act.Enjoy și Teatrul Național) şi Raluca Lupan (actor Create.Act.Enjoy și asist. Univ. Facultatea de Teatru și Televiziune)

Comenteaza