Programul complet, biletele și abonamentele TIFF 2021 sunt disponibile online

Programul complet, biletele și abonamentele TIFF 2021 sunt disponibile online

Cea de-a 20-a ediție a Festivalului Internațional de Film Transilvania va avea loc în perioada 23 iulie - 1 august 2021 la Cluj-Napoca. Juriul Competiției Oficiale formează din regizor Guillermo Arriaga, producător Katriel Schory, actor Scott Coffey și actriță Maria Popistașu.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Intră pe tiff.eventbook.ro și creează-ți programul personalizat de proiecții, concerte și cine-concerte, evenimente speciale și întâlniri cu invitații ediției! Ai peste 350 de evenimente din care să alegi pentru o vacanță memorabilă la TIFF 2021. Pe numărate! Între 23 iulie și 1 august, la Cluj-Napoca, aniversăm 20 de ani de #împreunăprinfilm, în 16 locații indoor și outdoor. Iar tu ești invitatul nostru de onoare.

Dacă lista de filme pe care n-ai vrea să le ratezi se mărește, poate ar trebui să iei în considerare abonamentele TIFF 2021. Cardurile în ediție limitată îți asigură accesul la 10, 25 sau 30 de proiecții și vin cu un cadou de care să te bucuri și după festival: reduceri consistente la abonamentele TIFF Unlimited (unlimited.tiff.ro), platforma de video streaming cu filme alternative, premiate, disponibilă în România.

 • TIFF Card.10 - acces la 10 proiecții și o reducere de 25% din valoarea abonamentului pe 1 an de zile la TIFF Unlimited.
 • TIFF Card - acces la 25 proiecții și evenimente speciale și o reducere de 50% din valoarea abonamentului pe 1 an de zile la TIFF Unlimited.
 • TIFF Gold Card - acces la 30 proiecții și o reducere de 50% din valoarea abonamentului pe 1 an de zile la TIFF Unlimited.

Cine-concert: MÚM plays Menschen am Sonntag (Islanda)

Sâmbătă, 24 iulie, ora 21:45, Castelul Bánffy Bonțida
 Islandezii de la MÚM vin la TIFF 2021 și vor acompania live, pe ritmuri electronice și indie-pop, o capodoperă rară a cinematografiei germane: Oameni duminica (Menschen am Sonntag, 1930). La granița dintre documentar și ficțiune, filmul urmărește un grup de locuitori ai Berlinului, bucurându-se de o zi de vară, în perioada interbelică.  Cumpără bilete

Cine-concertul MÚM va înlocui evenimentul Ura/La Haine by Asian Dub Foundation, care era programat la aceeași dată, oră și locație. Din cauza unor probleme ce țin de deplasarea trupei Asian Dub Foundation din Marea Britanie în România şi retur, acesta a fost ANULAT. 

Biletele achiziționate pentru Ura/ La Haine își păstrează valabilitatea. Cei care nu vor să participe la cine-concertul MÚM, pot contacta office@eventbook.ro pentru returnarea contravalorii biletelor achiziționate sau pot solicita 3 vouchere TIFF.

Cine-concertele ediției:

 •  Fargo by Fragments (Franța)
   Luni, 26 iulie, ora 19:00, Casa de Cultură a Studenților
   
 •  Infernul, muzică live de Edison Studio (Italia)
   Marți, 27 iulie, ora 19:00, Casa de Cultură a Studenților
   
 • Cine-concert: Studentul din Praga, cu Irina Margareta Nistor & CelloFun
  Miercuri, 28 iulie, ora 22:00, Biserica Piaristă

 •  Malombra – coloană sonoră live de Julie Roué (Franța)
   Joi, 29 iulie, ora 20:00, Muzeul de Artă
 • Malombra – coloană sonoră live de Simona Strungaru (România)
  Vineri, 30 iulie, ora 20:00, Muzeul de Artă

Celebrăm 20 de ediții de TIFF cu o selecție de peste 170 de filme variate, puternice, surprinzătoare. Dacă nu știi cum să navighezi printre titluri, un început bun ar fi să vezi secțiunile noastre tradiționale și să bifezi ce nu poți rata:

 • Competiția Internațională, cu 12 filme semnate de regizori debutanți sau aflați la cel de-al doilea lungmetraj de ficțiune, proiectate în premieră în România.
 •  Zilele Filmului Românesc, cu un record de titluri autohtone proiectate în premieră mondială.
 • Piața Unirii, cu filme de văzut sub stele, cu prietenii și familia.
 • Supernova, unde am adunat cele mai premiate povești ale anului.
 • Close-up Éric Rohmer, cu opt dintre filmele-reper ale unuia dintre cei mai influenți cineaști din istorie.
 • 3X3, secțiunea care în acest an revizitează operele a trei regizori de marcă: Iosif Demian, Małgorzata Szumowska și Luis García Berlanga
 • Focus Spania, o fiesta cinematografică ce curprinde 20 de filme și evenimente speciale, și Fhttps://tiff.ro/program/756/ filmeocus Serbia, cu producții noi, premiate
 • Ziua Maghiară, cu un program eclectic și intens.
 • Lună Plină, secțiunea întunecată, dedicată iubitorilor de filme horror
 • Fără Limită, rezervată amatorilor de senzații tari, întâlniri bizare și imagini greu de uitat
 • Ce se întâmplă, documentarule? - o colecție de documentare noi, provocatoare

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Etichete
Comenteaza