Psihiatrul Dumitru Constantin Dulcan, eroul unui volum-interviu lansat la Cluj

Psihiatrul Dumitru Constantin Dulcan, eroul unui volum-interviu lansat la Cluj

Volumul “Către noi înşine”, un dialog al lui Dumitru Constantin Dulcan cu Stela-Maria Ivaneş şi Constantin Ivaneş, va fi lansat vineri, de la ora 13.00, în sala de concerte a Radio Cluj. Cartea, publicată de Editura Eikon, cuprinde răspunsuri la întrebări diverse care vizează existenţa umană, de la “Nevoia de frumos” la “A fi – a avea” sau de la “Iubire şi sexualitate” la “A crede – a nu crede”.

 

Dumitru Constantin Dulcan este profesor universitar, doctor în ştiinţe medicale, faimos neurolog şi psihiatru, autor al mai multor volume, între care “Inteligenţa materiei”, un best-seller al anilor ’80, ajuns deja la a treia ediţie. Dulcan a mai publicat “în căutarea sensului pierdut”. în toate cărţile sale, cunoscutul neurolog abordează într-o manieră necon-venţională aspecte ale spiritualităţii începutului de mileniu, în relaţie cu ştiinţele, dar şi cu doctrinele ezoterice.

 

“Către noi înşine” e rezultatul unui dialog al lui Dumitru Constantin Dulcan cu scriitoarea Stela-Maria Ivaneş şi cu realizatorul radio Constantin Ivaneş, care se vor afla în dialog “live” şi cu prilejul lansării cărţii, într-un spectacol multimedia.

 

Volumul va fi prezentat de scriitorul Aurel Sasu, actorul Dorel Vişan, directorul Radio Cluj, Florin Zaharescu, şi editorul Vasile G. Dâncu.

 


Comenteaza