Quentin Tarantino şi-a anunţat retragerea. Mai face două filme şi gata!

Quentin Tarantino şi-a anunţat retragerea. Mai face două filme şi gata!
Regizorul a anunţat la San Diego, în cadrul unei conferinţe, că intenționează să se retragă din activitate după ce va termina cel de-al zecelea film al său.

Artist complet, regizor de film, scenarist, producător și actor, Quentin Tarantino a fost clasat, în 2007 de Total Film pe locul 12 în topul celor mai buni regizori din toate timpurile.

Cu filmele sale regizorul a câştigat două premii Oscar, două Globuri de Aur, două premii BAFTA şi prestigiosul trofeu Palme d'Or la Festivalul de la Cannes.

Tarantino spus că este mulţumit de cariera lui şi că îi face plăcere să creeze proiecte de la zero şi apoi să le urmărească în procesul de dezvoltare.

„Îmi dă o satisfacţie incredibilă să mă uit în urmă şi să mă gândesc că a existat un moment în care eram cu un stilou în mână, aşezat la o masă, în faţa unei foi goale", a spus Tarantino.

Se pare că ultimele două producţii pe care cineastul intenţionează să le realizeze sunt legate de perioada anilor '30, respectiv anii '70.

„Felul în care definesc succesul este atunci când îmi voi fi încheiat cariera şi voi fi considerat unul dintre cei mai buni regizori din toate timpurile. Asta ar însemna succes. Şi, mergând mai departe, voi fi având succes dacă voi fi considerat un mare artist, nu doar un mare regizor", a mai spus Quentin Tarantino, potrivit hollywoodreporter.com.

Comenteaza