Exclusiv "Regii" cântă la Cluj. Superconcert în decembrie, la BTarena

"Regii" cântă la Cluj. Superconcert în decembrie, la BTarena

Sala Polivalentă BTarena va găzdui un concert de gală, de Moș Nicolae.

Celebra trupă de muzică latino Gipsy Kings (by Paco Baliardo) vine la Cluj. Va urca pe scena din BTarena în seara zilei de 5 decembrie, de Moș Nicolae. În 6 decembrie, trupa va concerta la București.

Bilete în PRESALE – preț redus – până pe 7 noiembrie:

Premium: 399 Lei (include loc la masă, open bar & open buffet)
VIP 1: 199 Lei
VIP 2: 149 Lei 
Categoria 1: 159 Lei
Categoria 2: 119 Lei
Categoria 3: 79 Lei

Iată o piesă celebră a trupei, "Escucha Me". Mai sunt multe altele: "La Cucaracha", "Bamboleo", "Baila me", "A mi manera".


Gipsy Kings este luna aceasta în Brazilia, unde are programate concerte la Rio de Janeiro, Brasilia, Porto Alegre, Sao Paolo, iar pentru anul viitor are deja programate apariții la Paris și la Londra. Au trecut 25 de ani de când Gipsy Kings a captat imaginația mondială cu albumul de debut, cu același nume, un record care a devenit un adevărat fenomen.

Trupa a câștigat discuri de aur și platină datorită amestecului unic și irezistibil de stil tradițional flamenco, cu ritmuri occidentale și latine. De atunci, trupa a vândut 20 de milioane de albume, păstrând aceeași gamă de muzicieni virtuozi.

Acum Gipsy Kings se întoarce cu "Savor Flamenco", al nouălea album de studio și prima lansare nouă în ultimii șase ani. Este rezultatul colaborării trupei cu Knitting Factory Records.

 

Etichete
Comenteaza