Reprezentaţia „Visul unei nopţi de vară”, anulată din cauza frigului din sală. Furnizarea căldurii va fi reluată duminică.

Reprezentaţia „Visul unei nopţi de vară”, anulată din cauza frigului din sală. Furnizarea căldurii va fi reluată duminică.
Conducerea Teatrului Naţional din Cluj-Napoca a anunţat că problema cu privire la funcţionarea centralei din incinta instituţiei va fi remediată începând de duminică, 17 octombrie, dată de la care spectacolele vor fi prezentate în regim normal.

Până atunci, conducerea instituţiei a anunţat că spectacolul „Visul unei nopţi de vară”, de William Shakespeare, regia Sorin Militaru, programt astăzi, va fi anulat, „din cauza problemelor legate de imposibilitatea asigurării condiţiilor termice optime, atît pentru actorii din distribuţie, cît şi pentru publicul spectator”.

Problema furnizării căldurii va fi remediată înbcepând de duminică, precizează reprezentanţii Naţionalului clujean, într-un comunicat de presă.

Două reprezentaţii vor fi prezentate astfel pe data de 17 octombrie: „Tinereţe fără bătrâneţe”, scenariu de Marian Râlea, de la ora 11, în sala mare, respectiv „Istoria comunismului”, de Matei Vişniec, regia Mona Chirilă, de la ora 19, în studioul Euphorion.
Comenteaza