Video Foto Sarah Brightman, divină în concertul de la Cluj

Sarah Brightman, divină în concertul de la Cluj

Una dintre cele mai de succes soprane din lume a concertat, marți seara, la sala polivalentă BTarena din Cluj-Napoca, în cadrul turneului mondial „HYMN: Sarah Brightman in concert”.

Celebra soprană a oferit publicului un spectacol de excepție, compus atât din piese consacrate, printre care și celebrul „Time to say Goodbye”, cât și recente, de pe albumul „HYMN”. 

Lansat pe 9 noiembrie 2018, albumul "Hymn" este cel de-al 15-lea material din cariera artistei, după ce în 2013 a reușit să cucerească topurile internaționale cu albumul "Dreamchaser". Tonul mistic și înălțător al albumului este setat încă de la prima piesă - care aparține trupei Barclay James Harvest (Marea Britanie).

Albumul conține, de asemenea, piese ale unor compozitori de renume precum Eric Whitacre ("Fly To Paradise"), superstarul japonez Yoshiki ("Miracle") și DJ-ul german Paul Kalkbrenner ("Sky and Sand"). Albumul se încheie cu un duet între Brightman și Andrea Bocelli, interpretând piesa "Time to Say Goodbye".

Sarah Brightman este recunoscută în special pentru interpretările sale în interval de 3 octave și pentru pionieratul său în îmbinarea genului clasic cu cel modern. Soprana este singura artistă care a reușit să cucerească topurile Billboard atât pe partea de muzică dance, cât și clasică, obținând 180 de discuri de aur și platină în 40 de țări.

Reinterpretarea artistei de pe soundtrack-ul "The Phantom of the Opera" a înregistrat vânzări de peste 40 milioane de exemplare, la nivel internațional. Duetul său cu Andrea Bocelli, "Time to Say Goodbye", a devenit un succes internațional ce a reușit să vândă 12 milioane de copii în lumea întreagă.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK

loading...
Loading...
Comenteaza