Show la concertul de vioară de aseară al lui Nigel Kennedy. A cântat îmbrăcat în tricoul echipei Aston Villa

Show la concertul de vioară de aseară al lui Nigel Kennedy. A cântat îmbrăcat în tricoul echipei Aston Villa
Sala Teatrului Naţional din Cluj a fost ticsită aseară, la concertul susţinut de Nigel Kennedy Quintett, ce l-a avut în frunte pe prestigiosul violonist britanic.

Violonistul a alternat interpretările clasice cu cele de jazz, fusion şi rock, şi a interacţionat în repetate rânduri cu publicul: i-a întrebat pe spectatori ce să cânte la bis, a tachinat-o pe traducătoare şi le-a recomandat celor care asistau la spectacol din loje să nu se aplece prea tare, "ca să nu cădeţi". El le-a mulţumit şi numeroşilor spectatori care au asistat la concert în picioare.
Partea cea mai incitantă a concertului a fost cea de bis-uri, aceasta deoarece artiştii au fost nevoiţi să interpreteze patru melodii, unele la solicitarea unor persoane din sală.
La una dintre piese, Kennedy a intrat în sală, pe culoarul central, şi a înmânat arcuşul viorii electrice unora dintre spectatori.

În a doua parte a concertului Kennedy, şi alţi doi muzicieni, a îmbrăcat un tricou cu Aston Villa, având în vedere că violonistul e recunoscut ca un mare fan al echipei de fotbal.


Când artistul a anunţat că mai cântă o piesă şi încheie reprezentaţia, publicul entuziasmat şi ridicat în picioare a insistat pentru noi melodii. "Este splendid ce văd aici", a spus Kennedy uitându-se la cele aproximativ 1.000 de persoane care au ticsit sala de spectacole.


Kennedy şi-a susţinut concertul pe două viori - una electrică şi una clasică.

Comenteaza