Spectacole ale Teatrului „Puck” din Cluj, cu ocazia Zilelor Culturale Maghiare

Spectacole ale Teatrului „Puck” din Cluj, cu ocazia Zilelor Culturale Maghiare
| Foto: Facebook.com/cjcluj

Artiștii Teatrului de Păpuși „Puck”, instituție de cultură care funcționează în subordinea Consiliului Județean Cluj, vor prezenta patru spectacole în cadrul festivalului „Zilele Culturale Maghiare” 2021.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Așadar, potrivit reprezentanților forului administrativ județean, prima reprezentație, „Palkó és Panna”/ „Palkó și Panna”, va avea loc miercuri, 18 august , de la ora 11, la Teatrul de Păpuși „Puck”. Spectacolul va fi prezentat în limba maghiară, iar vârsta minimă recomandată este de trei ani.

De asemenea, joi, 19 august a.c. , de la ora 18, pe aceeași scenă se va juca spectacolul „Félúton”/ „La jumătatea drumului”, care va fi prezentat în limba maghiară. Vârsta minimă recomandată este de 14 ani.

Totodată, vineri, 20 august , micii spectatori prezenți la festival sunt așteptați la Teatrul „Puck” de la orele 10 și 12 pentru a urmări spectacolul „Ha én lennek Mátyás Király”/ „Dacă aș fi Matia Corvin”. Acesta va fi prezentat în limba maghiară, vârsta minimă recomandată fiind de trei ani.

Nu în ultimul rând, sâmbătă, 21 august , de la ora 11, este programat în cadrul aceluiași eveniment, tot pe scena Teatrului „Puck”, spectacolul „Jancsi és Juliska”/„Hänsel și Gretel”, care va fi prezentat în limba maghiară. Vârsta minimă recomandată este de patru ani.

Informațiile referitoare la modalitatea de achiziționare a biletelor și regulile de acces sunt disponibile pe site-ul Teatrului de Păpuși „Puck” – www.teatrulpuck.ro.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza