Spectacolul Electra, prezentat la Cluj în baza unui parteneriat între Naţionalul sibian şi Ambient

Spectacolul Electra, prezentat la Cluj în baza unui parteneriat între Naţionalul sibian şi Ambient
Spectacolul de teatru “Electra”, prezentat joi seară pe scena Teatrului Naţional din Cluj-Napoca a fost prezentat la Cluj în baza unui parteneriat dintre Teatrul Naţional “Radu Stanca” din Sibiu, unde este realizat spectacolul şi compania sibiană Ambient.
Sala Naţionalului clujean a fost plină iar între cei prezenţi s-au numărat primarul Sorin Apostu, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, prefectul judeţului Cluj Florin Stamatian şi directorul Teatrului Naţional “Radu Stanca” din Sibiu, Constantin Chiriac, precizează reprezentanţii Naţionalului sibian, într-un comunicat de presă.

La sfârştiul reprezentaţiei, regizorul spectacolului, Mihai Măniuţiu a urcat pe scenă alături de actori, iar publicul a aplaudat îndelung, conform aceleiaşi surse.

„Reprezentaţia de la Cluj Napoca a fost un real succes, iar noi suntem bucuroşi că am putut completa agenda culturală a oraşului, prezentând în colaborare cu Ambient una dintre cele mai importante producţii de teatru din România. Acesta este începutul unei prietenii frumoase, turneul urmând să fie completat la anul cu alte spectacole în ţară”, a precizat Adrian Tibu, purtătorul de cuvânt al Teatrului Naţional Radu Stanca Sibiu.

Spectacolul “Electra” a avut premiera în 2005 la Naţionalul sibian şi a fost prezentat ulterior în numeroase turnee internaţionale.
Comenteaza