Spectacolul "Spărgătorul de nuci", înterpretat de balerinii "Teatrului Rus de Operă şi Balet Odessa", în ianuarie la Teatrul Naţional Cluj

Spectacolul
Balerinii "Teatrului Rus de Operă şi Balet Odessa" vor susţine pe 23 ianuarie spectacolul "Spărgătorul de nuci", pe scena Teatrului Naţional. Clujenii se vor putea bucura de prezenţa sopranei Leontina Văduva acompaniată de pianistul Masakatsu Nakano.

Pe 23 ianuarie, clujenii vor putea lua parte la o reprezentaţie specială a spectacolului de balet "Spărgătorul de nuci", la Teatrul Naţional Cluj-Napoca.

„Spărgătorul de nuci", poate cea mai importantă compoziţie a lui Ceaikovski, este un spectacol de balet pentru toate vârstele, interpretat la Cluj de către balerinii "Teatrului Rus de Operă şi Balet Odessa", sub direcţia artistului emerit al Rusiei, Vladimir Troschenko, cu participarea extraodinară a sopranei Leontina Văduva.

Cu o voce extraordinară, Leontina Văduva a dat viaţă marilor eroine ale operei; cântând pe cele mai prestigioase scene ale lumii. Soprana a primit numeroase distincţii printre care se numără Premiul întâi pentru voce la Toulouse, Premiul Laurence Olivier pentru cea mai bună interpretare într-o operă sau premiul Royal Philharmonic Society. Pianistul care o acompaniază pe soprană este Masakatsu Nakano, un solist cu o carieră de renume internaţional.

Spectacolul va avea loc luni, 23 ianuarie, de la ora 19.00, iar preţul unui bilet costă între 50 şi 80 de lei.

Comenteaza