Start la concerte în centru. Primul după pandemie

Start la concerte în centru. Primul după pandemie
| Foto: Facebook/Vița de Vie

Sâmbătă seara are loc în Piața Unirii din Cluj-Napoca primul concert din această vară și primul după perioada de interdicții din pandemia cu COVID-19. 

Astfel, sâmbătă, de la ora 19:00, în primul weekend de după cel de-al doilea val de relaxare a măsurilor impuse în contextul pandemiei cu COVID, vor urca pe scena din Unirii cei de la Vița de Vie.

Evenimentul a fost aprobat de Primărie. ”Este un concert care va fi organizat cu respectarea tuturor măsurile cerute de autorități, maxim 500 de participanți, ei au cerut autorizație și au obținut-o”, a spus Emil Boc, vineri, la ZIUA LIVE.

Cum se desfășoară

"Accesul se face pe timpi, te rugăm să ajungi la ora menționată pe invitație și să păstrezi distanțarea de 1,5 metri între persoane.

- Biletele să le prezinți pentru scanare în format digital.

- Accesul va fi permis numai în condițiile purtării de mască pe toată durata evenimentului.

- La intrare se va efectua un triaj observațional și nu se va permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree).

- Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea access în spațiul evenimentului.

- Te rugăm să rămâi așezat pe toată durata evenimentului.
Împreună ne asigurăm că evenimentul decurge în siguranță maximă", transmit reprezentanții Form Days, organizatori ai evenimentului.

Printre măsurile de relaxare care au intrat în vigoare la 1 iunie sunt organizarea și desfășurarea evenimentelor culturale în aer liber cu participarea a cel mult 500 de spectatori și organizarea de spectacole de tip drive-in.

Comenteaza