Sting, Passenger, Zucchero: cele mai așteptate concerte din 2022 la Cluj

Sting, Passenger, Zucchero: cele mai așteptate concerte din 2022 la Cluj

Prezența a patru artiști renumiți la Cluj în Anul Nou depinde de evoluția pandemiei. Soliștii au confirmat susținerea evenimentelor din 2022.

Sting

Artistul britanic va cânta la Cluj pe 15 martie 2022, începând cu ora 19.00. Concertul se va ține la BT Arena, Cluj, iar prețul biletelor este cuprins între 190 și 490 lei

„Apreciat ca fiind un "spectacol magistral de la început până la sfârșit", concertul "îi poartă pe fani într-o călătorie muzicală în timp", cu "hituri precum "Fields of Gold", "Shape of my Heart", "Roxanne" și "Demolition Man", care punctează un show de neuitat". De asemenea, fanii se vor putea bucura să asculte "Englishman In New York", "Every Breath You Take", "Roxanne", "Message In A Bottle" și multe altele.

Passenger

O surpriză pentru clujeni este și Mike Rosenberg, cunoscut sub numele de Passenger. Artistul va ajunge la Cluj între 30 iunie-3 iulie și va participa la Form Days-Music&Arts Festival.

Mike Rosenberg este cântăreţ şi compozitor de folk-rock din Brighton (Anglia), care a fondat în 2003 trupa Passenger. După dizolvarea acesteia, în 2009, el a păstrat numele de scenă pentru proiectul său solo. S-a făcut remarcat cu single-ul „Let Her Go” (2012), ce a ocupat primul loc în topurile din mai multe ţări şi a adunat mai mult de 3 miliarde de vizionări pe YouTube.

Zucchero

Unul dintre cei mai iubiți artiști rock din Italia, Zucchero, va ajunge la Cluj-Napoca în 5 iulie 2022. Concertul va avea loc la BT Arena, începând cu ora 20:00. Cântărețul este cunoscut pentru piese precum „September”, având peste 40 ani de carieră. În tot acest timp, Zucchero a vândut mai bine de 50 milioane de albume.

David Garrett

David Garrett este o altă stea mult așteptată de clujeni. Violonistul va veni pe 20 mai la Cluj și își va desfășura reprezentația artistică pe BT Arena. Artistul va interpreta piese celebre precum What A Wonderful World, Imagine, Enter Sandman, Hit the Road Jack, Thriller sau Bella Ciao.

Biletele vor fi cuprinse între 150 lei și 710 lei, la VIP.

VEZI SI: https://zcj.ro/cultura/concerte-passenger-la-bucuresti-si-cluj-in-2022--223541.html

Comenteaza