Târgul Arte și Bucate își deschide porțile la Muzeul Etnografic

Târgul Arte și Bucate își deschide porțile la Muzeul Etnografic

Clujenii sunt invitați să guste preparate românești și să cumpere, printre altele, bijuterii și mărțișoare la Târgul Arte și Bucate care are loc în weekend la Muzeul Etnografic al Transilvaniei.

Clujenii sunt invitați să celebreze venirea primăverii, să facă cumpărături, să guste preparate românești, să bea un vin și să se relaxeze pentru câteva ore la Târgul Arte și Bucate. Organizatorii pregătesc și ateliere creative pentru copii și adulți, deci atât cei mici, cât și cei mari sunt așteptați să petreacă un weekend special la muzeu.

Printre obiectele care vor putea fi cumpărate se numără piese de îmbrăcăminte, bijuterii, mărțișoare, cosmetice naturale, genți, portmonee, rucsacuri, printuri de artă și originale, agende și produse textile.

De asemenea, vor putea fi achiziționate și produse pregătite de Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară, cum ar fi zacuscă, siropuri, saleuri, mezeluri sau brânzeturi, anunță organizatorii.

O parte din produse se vor putea consuma la fața locului, contra cost, sub formă de mini platouri mixte, pâine cu zacuscă și cu gem și vin la pahar.

Evenimentul va fi organizat în perioada 24-26 februarie 2023, la sediul Muzeului Etnografic al Transilvaniei, de pe strada Memorandumului nr. 21.

Programul Târgului este următorul: vineri, 24 februarie – 16.00-20.00, sâmbătă, 25 februarie – 10.00-18.00, duminică, 26 februarie – 10.00-18.00.

Comenteaza