,,Te Aștept”, mesaj de solidaritate marca Lights on Romania pentru tinerele mame de la Ginecologie 1

,,Te Aștept”, mesaj de solidaritate marca Lights on Romania pentru tinerele mame de la Ginecologie 1
| Foto: Facebook - Lights on Romania

Mesajul ,,Te Aștept”, cu dedicaţie specială pentru viitoarele mămici, este expus la Clinica Ginecologie 1 a Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca. Acesta face parte din decorul festivalului Lights on Romania.

"2020 ne-a arătat că, chiar și atunci când credeam că nu știm nimic, totuși știam ceva. Ne-a arătat că lumea, și cea dinăuntru, și cea dinafară, poate fi mai nesigură decât ne-am fi putut imagina vreodată. 2020 a fost (și încă mai este, încă puțin) un an în care totul s-a rescris. Aproape totul. Pentru că unele lucruri nu se schimbă niciodată.

Te Aștept se află la Clinica 1 Ginecologie a Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca, pentru ca toate viitoarele sau proaspetele mămici să știe că nu sunt singure și că o lume întreagă se bucură împreună cu ele de aducerea pe această lume a unui nou suflet. Iar împreună, deși fiecare în alt loc, putem face această lume mai bună. Lumina vindecă.

Te aștept este singura instalație de lumină amplasată într-un spațiu privat, accesul publicului nefiind posibil.", scriu organizatorii festivalului Lights on Romania pe pagina de Facebook.

"Am născut acolo ambii copii şi voi salva poza aceasta ca o actualizare, un cadou primit mai tarziu. Niciodată prea tarziu!", a fost unul dintre comentariile unei mame care a născut la Clinica 1 Ginecologie a Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca

Comenteaza