Teatru despre copii singuratici şi părinţi neputincioşi la Fabrica de Pensule

Teatru despre copii singuratici şi părinţi neputincioşi la Fabrica de Pensule
Teatru la Fabrica de Pensule, în 3 decembrie, în sala studio: "Chipul din oglinda apei", pus în scenă de trupa de teatru Osonó Színházműhely din Sfântu Gheorghe.

Spectacolul este unul reprezentativ pentru trupa care-l pune în scenă: "S-a născut în noi dorința de a măsura febra societății din jurul nostru și dorința de a exprima întrebările noastre cu mijloacele teatrului. Vorbim despre copii singuratici, despre părinți neputincioși, despre tineri-victime și despre poveștile noastre cele mai adânci, creând o întâmplare teatrală, cautând mereu posibilitatea de a întâlni spectatorul și pe Dumnezeu. Din rezultatul conversaţiilor noastre şi al manifestărilor individuale s-a creat un scenariu comun, pe care încercăm să-l transpunem în dimensiunile teatrului prin experimentul de a crea în spirit colectiv, realizând viziunea senină a vibrațiilor sufletului nostru și arătând chipurile noastre din oglinda apei", spun actorii.

Biletele la spectacol costă 5 lei. Acesta este pus în scenă de actorii Bartha Lóránd, Daragics Bernadette, Kiss Tamás, Korodi Janka, Mucha Oszkár şi Vadász Bernadett. Doar 60 de locuri sunt disponibile la spectacol.

Comenteaza