TIFF caută voluntari. Cum poți să aplici

TIFF caută voluntari. Cum poți să aplici
Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) caută voluntari pentru ediția de anul acesta: 27 mai - 5 iunie. Înscrierile sunt deschise până în 6 mai.

Cei interesați să devină voluntari TIFF trebuie să îndeplinească câteva condiții: să aibă 18 ani împliniți, cazare asigurată în Cluj-Napoca în perioda 18 mai - 7 iunie și să fie persoane binevoitoare, atente la detalii, responsabile, implicate.

TIFF HQ - Voluntarii vor asista echipa care se ocupă de activitatea administrativă a festivalului și vor avea ocazia să vadă în cele mai mici detalii ce înseamnă organizarea TIFF-ului.

TIFF Cinema Star - Se vor asigura că toate merg conform planului la cinematograful sau în locația desemnată. Vor ajuta la montarea, aranjarea și rearanjarea locației și vor fi gazda festivalierilor.

Subtitle MC - Se vor ocupa de sincronizarea subtitrării și suport tehnic la toate proiecțiile festivalului.

Promo Master - Pentru ca toate informațiile despre festival să ajungă la public, vor asigura schimbarea afișelor din cinematografe, distribuirea broșurilor, programului zilei și a celorlalte materiale promoționale în cinematografele și locațiile festivalului.

Screening Hot Shot - Vor fi reprezentanții TIFF în relație cu publicul. Se vei ocupa de verificarea biletelor la intrarea în sala de proiecție, de premiul publicului.

Tech Whizz - Cei care au cunoștințe despre electronice (monitoare, DVD-uri), vor asigura asistența tehnică în locații.

Protocol Idol - Vor înmâna invitații partenerilor și sponsorilor și vor ajuta la direcționarea publicului și a invitaților festivalului la proiecțiile speciale sau vor participa la organizarea evenimentelor speciale.

Communication Pro - Vor asigura fluxul de informații în relația cu presa și publicul larg, vor acorda acreditări și asistență la centrul de presă sau vor scrie despre atmosfera de la TIFF.

Guest Genius - Vor întâmpina invitații speciali ai festivalului.

Logistics Hero - Vor ajuta managerul în coordonarea logisticii festivalului.

Formularul de înscriere se va completa pe site-ul festivalului până în data de 6 mai. În următoarea etapă, organizatorii vor selecta mai mulți aplicanți pentru interviu. Lista finală a voluntarilor va fi anunțată până în 20 mai.

Comenteaza