TIFF caută voluntari pentru ediția din 2024 a festivalului

TIFF caută voluntari pentru ediția din 2024 a festivalului

Cel mai mare festival de film din România, Transilvania International Film Festival (TIFF), deschide înscrierile pentru echipa de voluntari pentru ediția de anul acesta.

Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) anunță deschiderea înscrierilor pentru voluntari, în cadrul ediției cu numărul 23 a festivalului, care va avea loc la Cluj-Napoca, între 14 - 24 iunie.

Voluntarii vor avea ocazia de a contribui la organizarea celui mai mare festival de film din România și unul dintre cele mai importante din Europa Centrală și de Est, recunoscut pentru calitatea selecției, dar şi pentru organizarea excelentă, atmosfera nemaipomenită şi diversitatea de evenimente, concerte şi petreceri. 

Mai mult, organizatorii arată că voluntarii vor avea ocazia de a acumula experienţă în producţia de evenimente mari, complexe, iar activitatea în festival poate fi considerată stagiu de practică şi experienţă în muncă. Înscrierile încep în martie și sunt deschise până în 25 mai.

Ce trebuie să faci?

1. Citește cu atenție toate informațiile de pe pagina web a festivalului. Familiarizează-te cu rolurile voluntarilor. 

2. Completează cu atenție formularul, înainte de 25 mai 2024. 

3. Răspunde la telefon și la numere necunoscute. După momentul înscrierii, vei fi contactat pentru un interviu.

4. Citește-ți e-mailul si după interviu. La finalul procesului de selecție, vei primi rezultatele și mai multe informații despre următorii pași.

Voluntarii trebuie să aibă vârsta de minim 16 ani. 

În procesul de selecţie vor avea prioritate:

  • foşti voluntari TIFF;
  • cei care au disponibilitate mai mare de timp.

Peste 150.000 de cinefili sunt așteptați anul acesta la Cluj-Napoca, în sălile de cinema, dar și în spațiile outdoor și alternative.

Etichete
Comenteaza