TIFF iese de sub semnul ghinionului. S-au găsit bani de finanţare la Ministerul Culturii

TIFF iese de sub semnul ghinionului. S-au găsit bani de finanţare la Ministerul Culturii
Ediţia cu numărul 13 a Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF) a ieşit de sub semnul ghinionului. Guvernul a aprobat astăzi suplimentarea bugetului Ministerului Culturii.

Astfel, bugetul Ministerului Culturii a fost suplimentat cu cu 3.1 milioane de lei din fondul de rezervă pentru finanţarea următoarelor evenimente: „Festivalul International de Teatru de la Sibiu", „Festivalul International de Film Transilvania" şi „Astra Film Festival".

"Din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului pe anul 2014, este suplimentat bugetul Ministerului Culturii astfel: cu suma de 1 milion de lei pentru finanţarea Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu, cu suma de 2 milioane de lei pentru finanţarea Festivalului Internaţional de Film Transilvania şi 100 mii de lei pentru Festivalul Astra Film", se arată pe site-ul Guvernului.

Bugetul estimat al TIFF este de 1.3 milioane de euro. Cea de a 13-a ediţie a festivalului va aduce în faţa publicului clujean 217 filme din 55 de ţări şi 700 de invitaţi. Biletele vor fi puse în vânzare online vineri, 23 mai, pe www.biletmaster.ro. De la casieriile TIFF se pot cumpăra începând de luni, 26 mai, la Cinema Florin Piersic, Cinema Arta, Cinema Victoria și Casa TIFF (doar pentru invitați și persoanele acreditate), iar din 30 mai, în Piaţa Unirii Open Air. Accesul la proiecţiile Mănăștur Open Air este gratuit. La Cinema Mărăști, un bilet achiziţionat pentru o proiecție va asigura accesul pentru două persoane.

Etichete
Comenteaza