Video TIFF ajunge și la Florești. Locația propusă de edilul comunei

TIFF ajunge și la Florești. Locația propusă de edilul comunei

Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) va aniversa 20 de ani de existență cu o nouă ediție de anvergură, între 23 iulie și 1 august, la Cluj-Napoca. Una dintre locații ar putea fi în Florești.

Edilul comunei Florești, Bogdan Pivariu, a vorbit la ZIUA LIVE (VIDEO la finalul articolului) despre posibilitatea ca una dintre locațiile TIFF să fie în cea mai mare comună din țară. Pivariu spune că, începând cu 1 iunie sunt deja niște programate spectacole, acțiuni culturale și sportive care vor avea loc în comună, dar în plan mai sunt și organizarea unor festivaluri.

„Ne dorim și chiar suntem în discuții avansate să aducem TIFF și la noi, adică în momentul în care va fi organizat una din locații ne dorim să fie și Floreștiul. Am demarat deja discuțiile. Locația o vom stabili de comun acord, având în vedere că vor fi reguli de respectat. Este foarte simplu, ușor și un loc frumos, să fie în aer liber, în Parcul Poligon, unde să fie un ecran în aer liber și una din locațiile festivalului”, ne-a declarat primarul din Florești.

Pivariu a afirmat că vor urma și alte evenimente sportive în perioada următoare în cea mai mare comună din țară. „Există o schimbare în tot ceea ce înseamnă viața socială, culturală și sportivă în Florești. Din păcate, s-a putut abia acum pentru că s-au mai relaxat restricțiile”, a explicat edilul comunei clujene.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza