Video Foto Tom Jones, o voce fără vârstă. A făcut show în faţa a peste 5.000 de clujeni

Tom Jones, o voce fără vârstă. A făcut show în faţa a peste 5.000 de clujeni

Preţ de două ore, Sir Tom Jones a delectat cei peste 5.000 de fani veniţi la concertul de la Cluj-Napoca cu hitu-rile "SexBomb","Delilah","It’s Not Unusual", "What’s New Pussycat", "Kiss" sau "Mama Told Me Not To Come".

Înconjurat de o trupă de muzicieni de excepție, concertul a fost un echilibru perfect de voce legendară, carismă și prezență scenică. Spectacolul de lumini a completat atmosfera de blues și rock’n’roll din arenă.

Concertul a fost punctat de momente în care Tom Jones a vorbit cu sinceritate și nostalgie publicului despre poveștile care l-au inspirat în compunerea cântecelor. Într-unul din momentele emoționante ale spectacolului, artistul a primit din partea publicului drapelul românesc, pe care artistul l-a ținut pe scenă preț de câteva minute bune, în aplauzele celor din arenă.

Tom Jones, o voce fără vârstă. A făcut show în faţa a peste 5.000 de clujeni

Tom Jones a concertat, în premieră la Cluj-Napoca, în 26 iunie 2019, la BT Arena. Artistul își va continua turneul spre Paris, ajungând inclusiv la festivaluri precum Montreux Jazz Festival din Elveția și FANSTASTIVAL Dinslaken din Germania.  

Sir Tom Jones (79 ani) este un artist complet, care a explorat multe genuri muzicale şi preferinţele unui public la fel de divers şi eclectic. De-alungul unei cariere de peste cinci decenii, Tom Jones a căştigat numeroase distinţii muzicale, iar în 2006 a fost investit la rangul de cavaler de către regina Marii Britanii, fiind invitat să concerteze la Palatul Buckingham cu ocazia celebrării Jubileului de Diamant.

Anul 2010 a marcat lansarea albumului “Praise & Blame”, ce conţine exclusiv cântece înregistrate live în celebrul studio al lui Peter Gabriel. Albumul este o întoarcere la originiş i a fost produs de Ethan Johns (Kings of Leon, Ryan Adams, Ray LaMontagne, Laura Marling, Paolo Nutini). În anul 2012 a urmat lansarea albumului “Spirit In The Room”, cu piese scrise de muzicieni celebri, precum Richard Thompson, Leonard Cohen, Paul Simon sau Paul McCartney, rezultând un mix de naturalete, simplitate şi muzică soul.

Tom Jones, o voce fără vârstă. A făcut show în faţa a peste 5.000 de clujeni

Comenteaza