Ultimele bilete la concertul Larei Fabian de la Cluj

Ultimele bilete la concertul Larei Fabian de la Cluj
Lara Fabian ajunge în Cluj-Napoca cu un concert extraordinar, parte a turneului "Un Soir Autour Du Monde", în data de 20 aprilie 2016, la Sala Polivalentă.

Doar 800 de bilete mai sunt disponibile la concertul Larei Fabian din capitala Transilvaniei, la prețuri între 139 și 330 de lei.

În anul 1991, Lara Fabian înregistra primul ei album; acum a ajuns la 17. Albumul de debut, numit chiar "Lara Fabian", a primit discul de platină în mai puţin de două săptămâni, având vânzări de peste 1 milion de exemplare. Succesul artistei e cunoscut în intreaga lume pentru cele 11 albume cu disc de platină, şi un album cu trei discuri de platină - cea mai bună voce feminină, cea mai bună melodie şi cele mai multe înregistrări vândute în Europa.

Lara Fabian s-a născut în 9 ianuarie 1970, în Belgia, fiind unicul copil al cuplului Luisa si Pierre. Artista cântă în italiană (mama sa este italiancă), spaniolă, portugheză, rusă, germană, ebraică, greacă şi a deţinut mereu poziţii înalte în topurile de muzică franceze. Lara Fabian e des comparată cu canadianca Celine Dion. De altfel, şi Lara Fabian a ales să locuiască în Canada, din fragedă tinereţe.

Din repertoriul concertului de la Cluj nu vor lipsi hiturile "J'taime" si "Je suis malade".

 

Comenteaza