Un actor al clujean la Festivalul Internațional de Teatru din Almada

Un actor al clujean la Festivalul Internațional de Teatru din Almada
Ionuţ Caras, actor al Teatrului Naţional Cluj, va susţine ateliere de teatru la cel mai mare festival de gen din Portugalia

La invitaţia directorului Festivalului Internațional de Teatru de la Almada, cea mai importantă manifestare de acest gen din Portugalia, actorul Teatrului Naţional Cluj-Napoca, Ionuţ Caras, va susţine un număr de 10 ateliere de teatru, destinate elevilor de la diverse școli de specialitate din Almada. Atelierele vor avea loc în limba engleză, între 5 și 12 iulie, în intervalul orar 11:00 - 15:00, la Teatrul Municipal „Joaquim Benite" din Almada (Sala de Ensaios). Înscrierile sunt gratuite pentru studenți și pentru abonații festivalului și se pot face pe adresa geral@ctalmada.pt, prin trimiterea unui CV.

Cea de-a 33-a ediţie a Festivalului se desfăşoară în perioada 4-18 iulie 2016. România va fi reprezentată la această ediţie de prezenţa actorului Ionuţ Caras precum şi de spectacolul cu obiecte animate Adunarea Păsărilor după Farid Udin Attar, în interpretarea actorilor de la Teatrul „Țăndărică" din București, prezentat de Institutul Cultural Român, alături de Compania de Teatru din Almada.

Teatrul Naţional Cluj-Napoca a participat şi în 2015 la Festivalul Internațional de Teatru din Almada, cu spectacolele Livada de vișini de A.P. Cehov și Spectatorul condamnat la moarte de Matei Vișniec.

Comenteaza