Un nou eveniment de solidaritate cu Ucraina la Cluj. Sunt încurajate creațiile artiștilor și muzicienilor

Un nou eveniment de solidaritate cu Ucraina la Cluj. Sunt încurajate creațiile artiștilor și muzicienilor

Sâmbătă, 5.03.22, între orele 18:00 - 20:00, clujeni sunt invitați în Piața Unirii din Cluj-Napoca pentru a arăta solidaritate cu poporul Ucrainei și a cere încetarea războiului.

Toți pentru Ucraina! Cluj pentru Ucraina!

În ultima săptămână, ne-am unit forțele și ne-am adunat din toate sectoarele Clujului pentru a ne arăta sprijinul, suportul umanitar și pentru a-i primi pe cei care au fost afectați de război.
Sâmbăta aceasta ne adunăm încă o dată în solidaritate pentru a cere încetarea războiului, pentru a sprijini mișcarea pentru pacea globală, pentru a respecta viețile pierdute, pentru a susține rezistența eroică non-violentă din interiorul Ucrainei și, de asemenea, rezistența curajoasă non-violentă a oamenilor din Rusia.

Vă încurajăm să aduceți:

- lumânări pentru a crea un cerc pentru pace
- mesaje pentru pace, inclusiv semne și bannere pictate
- invităm muzicienii să aducă instrumente și muzica lor frumoasă

De asemenea, invităm artiști, poeți, designeri să creeze postări de artă și pe rețelele de socializare pentru a crește gradul de conștientizare cu privire la eveniment și la modul în care oamenii pot oferi sprijin umanitar și pentru a cere sfârșitul războiului - inclusiv pentru a sprijini opoziția artistică și civică față de război, de la oamenii curajoși din Rusia. Vă rugăm să încurajați prietenii și rude din România și din întreaga lume să organizeze acțiuni de solidaritate pentru Ucraina, sâmbătă, 5 martie, și în orașele și țările lor.

Manifestare pașnică
Aceasta este o manifestare pașnică de solidaritate și reflecție, vă rugăm nu incitați la polarizare sau violență.

COVID
Vă rugăm mențineți toate regulile de distanțare și protecție, având în vedere situația pandemică actuală.

Comenteaza