Un nou festival în Cluj. Unul pentru gurmanzi

Un nou festival în Cluj. Unul pentru gurmanzi
Aleea Stadionului din Cluj-Napoca se va transforma, în perioada 7-10 iulie 2016, într-o bucătărie în aer liber. Va avea loc Street Food Festival.

"Street Food Festival este o experiență; este despre toți cei care știu că în spatele unui preparat impecabil se află de fapt un număr de magie, de la tehnică și până la creativitatea cu care se așează preparatele. Din acest motiv ne dorim ca lumea să înțeleagă că ceea ce noi vom oferi în luna iulie va fi un eveniment spectaculos, educativ și în același timp inedit. Ne dorim să îndrumăm oamenii să profite de savoarea de moment și să experimenteze conceptul de street food, adica preparate delicioase şi unice gătite chiar pe stradă", a declarat Constantin Covaliu, organizator.

Pe lângă mâncare, clujenii vor avea parte și de concerte de blues și jazz, cinema outdoor, Kids Zone pentru familii și copii, Pop-up Market -unde vor fi exupse produse gourmet cu specific internaţional, dar şi produse bio cu scopul de a încuraja și promova micii producători locali și naționali, etc.

Accesul în zona de festival va fi gratuit, însă pentru a degusta preparatele de la standuri, festivalierii vor folosi un card pe un sistem de plată wireless. Acest card va putea fi alimentat cu sumele dorite de fiecare festivalier în parte, urmând ca banii ce nu vor fi cheltuiți să fie restituiți la finalul evenimentului.

Comenteaza