Un scriitor din Cluj luptă cu penița împotriva COVID-19. Vinde povești ca să ajute spitalele

Un scriitor din Cluj luptă cu penița împotriva COVID-19. Vinde povești ca să ajute spitalele

Scriitorul clujean Gabriel Bota va publica zilnic o poveste pe care o va scoate la "vânzare", iar banii strânși vor fi folosiți pentru achiziția de echipamente medicale necesare în spitale. 

Gabriel Bota, scriitor și director artistic al Festivalului Internațional de Carte Transilvania se alătură luptei împotriva COVID-19 cu un proiect inedit - scrie povești și le vinde online. Scriitorul spune că banii adunați din cele 100 de povești pe care le va publica câte una pe zi vor fi donați direct în contul Asociației Beard Brothers și vor fi folosiți pentru achiziția de echipamente medicale necesare în spitale. 

"Prieteni dragi, începem aventura “Cumpără o poveste și ajută unitățile medicale!”. Cum funcționează: eu voi scrie în fiecare zi o poveste în cartea “Fucking love”, pe care o voi publica pe www.gabibota.ro. Tu, dacă vrei să citești și vrei să ajuți lupta împotriva Covid 19, trebuie să faci o donație de 10 lei (sau dacă vrei și îți permiți mai mult, nu există limită). Banii vor fi donați direct în contul Asociației Beard Brothers și vor fi folosiți pentru achiziția de echipamente medicale necesare în spitale. Când faci o donație, completează în câmpul “Detalii” cuvântul IUBIRE! Mizez pe buna ta credință că, dacă citești, vei și ajuta! 

Oameni dragi, îmi doresc să trecem cu bine peste acest prezent care ne afectează viața în cel mai cumplit mod. Dar numai și doar #Împreună putem reuși! Cred că Literatura poate ajuta și ea! În acest mod practic și simplu. Cred că așa pot ajuta și eu și îmi asum lucrul intens la carte!

Mulțumesc mult Asociației Beard Brothers și Fundației Albert Pike pentru că s-au alăturat campaniei “Cumpără o poveste și ajută unitățile medicale!”

Fucking love va fi o carte despre iubire, despre dificultatea de a iubi, despre realitatea paradoxală a iubirii și iubirilor, despre normalități greu de gestionat, despre noi cei care avem nevoie întotdeauna de altcineva ca să știm cine suntem. 100 povești de dragoste (grele și neblurate) scrise fiecare în fix 300 de cuvinte! Povești în care vă veți regăsi fiecare, poate nu în toate dar în multe da. Trebuie doar să aveți curajul să (vă) recunoașteți! Sper să am puterea să o pot scrie până la sfârșit și mai sper ca această carte să salveze oameni prin donațiile voastre! Cândva, când totul va fi bine în viața noastră, probabil o să vadă și lumina tiparului! Citiți, donați, ajutați!
#cumpărăopoveste www.gabibota.ro", este mesajul transmis de scriitor, pe Facebook.

Comenteaza