Update Untold nu renunţă la 2021. "Facem toate eforturile pentru a deschide porțile în acest an"

Untold nu renunţă la 2021. "Facem toate eforturile pentru a deschide porțile în acest an"
Untold 2019: Day one | Foto: Untold

Untold 2021 ar urma să aibă loc în perioada 5-8 august, la Cluj-Napoca. Deşi condiţiile impuse de autorităţi în prezent, pe fondul pandemiei, fac imposibilă desfăşurarea festivalului, organizatorii evenimentului cred că există o şansă după 1 august, când ar urma să fie comunicate noi reguli. 

UPDATE: "Vom face tot ce putem încât să avem Untold 2021. Există suficiente evenimente test organizate în lume care au demonstrat că se poate organiza un eveniment în siguranță chiar și în pandemie. În fapt, normele propuse de noi, ar face evenimentele cele mai sigure locuri publice în care se poate află o persoană la momentul respectiv.

Nu trebuie foarte multă știință că oricine să poată înțelege că exact aceiași oameni, chiar și 100.000, dacă nu sunt la eveniment - unde sunt testați, deci în siguranță - sunt liberi să călătorească, să meargă la petreceri private, la mall, în mijloace de transport în comun, fabrici, magazine cu norme minimale, deci au șanse mult mai mari de transmitere a virusului decât la un eveniment care respectă cele mai înalte standarde pentru siguranța participanților.

Toate evenimentele test organizate până acum au demonstrat asta. Suntem încrezători că putem asigura condițiile necesare ca festivalul să se poată organiza în condiții maxime de siguranță, cum am reușit și în anii trecuți, printr-o colaborare excelență cu autoritățile", a declarat Bogdan Buta, preşedintele Untold.

-------------------------------------------------------------------

"Eroi ai Untold,

Acea magie Untold pe care aţi creat-o este atât de aproape... o putem gusta! Câmpul magic și sentimentele, prietenii, cea mai bună mulțime, artiști și DJ din această lume ... Cu toții am trăit din aceste amintiri de aproape doi ani.

A trecut mult timp, o așteptare grea și acum vine momentul să trăim din nou toată magia Untold și experiențele sale unice, cu toate simțurile. Ne lipsește tuturor și merităm să se întâmple anul acesta, așa cum o știm. Facem toate eforturile pentru a deschide porțile în acest an și pentru a vă oferi o ediție fără compromisuri Untold 2021.

În timp ce scriem acest lucru, un efort colectiv supraomenesc va continua să încerce să organizeze festivalul, aşa cum vi-l amintiţi, așa cum meritați, cu muzicieni de talie mondială în casa UNTOLD din Cluj -Napoca. Credem că putem face această magie împreună și există speranță din partea autorităților că, după 1 august, pot avea loc evenimente la scară largă.

Noi și peste 1.000 de furnizori și 15.000 de colaboratori ai UNTOLD dorim să fim din nou împreună cu voi. Vă vom ține la curent de îndată ce vom avea o direcție clară din partea autorităților. Sunteți cu toții în inimile noastre. Vă mulțumim pentru sprijin și grijă. Sunteți cea mai bună mulțime din lume și abia așteptăm să trăim din nou magia. Degetele încrucișate, eroi ai UNTOLD! Magia ne ține împreună!

Mereu a ta,
Echipa UNTOLD"

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza