Foto UNTOLD participă la Festivalul Brazilor de Crăciun cu "Luna Magic Tree by UNTOLD"

UNTOLD participă la Festivalul Brazilor de Crăciun cu "Luna Magic Tree by UNTOLD"

26 de artiști și designeri au creat în atelierele lor brazi unici, care vor fi scoși la licitație în seara de 9 decembrie la Festivalul Brazilor de la Muzeul Naţional de Artă al României din capitală. Luna Magic Tree by UNTOLD este prima participare a festivalului de muzică de la Cluj la această gală. 

UNTOLD participă cu un brad la Festivalul Brazilor de Crăciun: Luna Magic Tree by UNTOLD

Pe 9 decembrie, în Capitală, la Muzeul Național de Artă al României are loc Festivalul Brazilor de Crăciun, ajuns la cea de-a 21-a ediție. Gala specială este marca Organizației Salvați Copiii România în parteneriat cu Muzeul Național de Artă al României.

Brazii unici vor fi scoși la licitație în seara de 9 decembrie. Licitația va avea loc în Sala Tronului a Muzeului Național de Artă al României. Banii strânși la licitație vor ajunge la copiii României care trăiesc în pragul sărăciei, în familii care supraviețuiesc de la o zi la alta. 

Arhitecții și designerii celebrului festivalul de muzică de la Cluj-Napoca, devenit cel mai mare din România, UNTOLD, au creat, la rândul lor, un brad special pentru această gală. Conceptul o dezvăluie pe Luna, generatorul de energie magică și blândă a Universului UNTOLD, o energie menită să îmbrățișeze bucuria dăruirii și a copilăriei.

Este primul an în care UNTOLD participă la acest minunat eveniment și își dorește ca prin acest brad să dăruiască fericire, zâmbet și magie tuturor copiilor.

"Folosind LUNA ca simbol al luminii, al magiei, al feminității și al energiei materne am creat un brad menit să lumineze suflete. La lumina Lunii se regăsesc 7 brazi, simbol al trăniciei, al prosperității şi ai vieții, brazi populați de licuricii universului UNTOLD. Luna Magic Tree by UNTOLD aduce un mesaj de unitate și bucurie și ne dorim ca LUNA să vă poarte pe ale sale raze magice” declară organizatorii UNTOLD, citati de stirileprotv.ro. 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza