UNTOLD face cel mai mare Târg de Crăciun din București

UNTOLD face cel mai mare Târg de Crăciun din București

UNTOLD Universe aduce magia sărbătorilor de iarnă în București. Organizatorii festivalurilor Neversea și UNTOLD pregătesc în colaborare cu Primăria Sectorului 6, în parcul Drumul Taberei, cel mai mare parc tematic de Crăciun din capitală.

În perioada 25 noiembrie – 27 decembrie, parcul se va trasforma într-un loc de poveste, ideal pentru momentele unice trăite alături de prieteni și familie și va oferi o experiență magică, în spiritul sărbătorilor de iarnă. Pe lângă activitățile tradiționale de Crăciun, organizatorii pregătesc workshop-uri și ateliere pentru copii și adulți, spectacole de lumini, activități și experiențe magice în premieră pentru București, care vor întreține spiritul sărbătorilor. Reprezentanții primăriei spun că anul acesta, prin colaborarea cu organizatorii UNTOLD, parcul tematic din Drumul Taberei va deveni cel mai îndrăgit și vizitat loc dedicat sărbătorilor, din țară.

Proiectul este organizat de grupul UNTOLD Universe și este finanțat in totalitate din fonduri private. Târgul de Crăciun va activa în Parcul Drumul Taberei, în baza unui contract de închiriere de spațiu semnat cu Primăria Sectorului 6. Accesul va fi gratuit, iar programul complet urmează să fie publicat în perioada următoare.

Cei care își doresc să facă parte din povestea magică de Crăciun din parcul tematic din Drumul Taberei, încă se mai pot înscrie, în limita locurilor disponibile, la următoarele adrese de mail:
paul.fufezan@untold.com (vendori food)
cristina.luca@untold.com (vendori non-food)

Comenteaza