Viitorii arhitecți clujeni își expun operele la Muzeul Etnografic al Transilvaniei. Cât durează expoziția

Viitorii arhitecți clujeni își expun operele la Muzeul Etnografic al Transilvaniei. Cât durează expoziția

Expoziția anuală de Proiecte ale Facultății de Arhitectură și Urbanism din Cluj își deschide porțile pentru cei interesați începând de joi, 17 iunie 2021.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Muzeul Etnografic al Transilvaniei, instituție publică de cultură care funcționează sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, invită publicul interesat să viziteze, începând cu data de 17 iunie 2021, expoziția anuală de Proiecte ale Facultății de Arhitectură și Urbanism (FAU) - ,,Arhitectura între prezent și viitor”.

Potrivit reprezentanților forului județean, această expoziție este expresia sintetică a proiectelor studenților la Arhitectură, realizate în anul universitar 2020-2021, diferit de toți ceilalți ani de studenție prin provocările generate de pandemie, într-un proces de învățare și studiu on-line. Formarea arhitecților este lungă și laborioasă. Ea se bazează pe serii de încercări și reveniri, aprofundări și ameliorări, refaceri și renunțări, căutări și propuneri.

Proiectul expozițional arată doar o sinteză a rezultatelor finale ale unor procese care au însumat multe ore și săptămâni de studiu individual și îndrumare didactică. Selecția de proiecte și lucrări ale studenților Facultății de Arhitectură și Urbanism din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca a fost realizată din temele studiate în anul universitar 2020-2021.

Expoziția anuală a acestui „an altfel”, ce a mutat interacțiunea specifică atelierelor pe Internet, cuprinde proiectele studenților realizate la disciplinele: Proiectare de arhitectură anii 1, 2 și 3 și Studiul Formelor anul întâi, Sinteze de proiectare anii 4 și 5 și Prediplome absolvenți 2021.

De asemenea, vor fi expuse și proiecte din domeniul Arhitectură de Interior reprezentată cu succes la FAU prin disciplinele Proiect de specialitate Mobilier anul 3 și Proiectare specializată Interior anul 4.

Expoziția va fi deschisă spre vizitare între 17 iunie și 11 iulie, la Muzeul Etnografic al Transilvaniei din Cluj, strada Memorandumului nr 21, de miercuri până duminică, între orele 10.00-18.00, ultima intrare la ora 17.00.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza