Volum de poezie, lansat miercuri la Book Corner

Volum de poezie, lansat miercuri la Book Corner
Clujenii sunt invitaţi miercuri, 29 februarie, de la ora 16, la Librăria Book Corner unde va avea loc lansarea volumului de poezie "Când va veni ceea ce este desăvârşit", de Andrei Dósa.

Volumul a câştigat în ianuarie 2012 Premiul Eminescu "Opera Prima pentru anul 2011" şi premiul „Iustin Panţa" pentru debut. La eveniment, alături de Andrei Dósa vor fi prezenţi criticul literar Alex Goldiş şi poetul Ştefan Manasia.

De la ora 18, Andrei Dósa este invitatul clubului de lectură Nepotu' lui Thoreau, organizat în Cafeneaua Insomnia. Gazdele acestei ediţii sunt François Bréda, Ştefan Manasia, Szántai János, iar moderatorul este Valentin Derevlean.

 

Andrei Dósa s-a născut în 1985 la Braşov. Este absolvent al Facultăţii de Ştiinţe Economice şi masterand al Facultăţii de Litere din Braşov. Din 2007 este membru al atelierului de creative writing «Lumina de avarie ». Publică poezie în revistele Echinox, Poesis Internaţional, Corpul T. Tomis, România Literară etc. Debut în volum în anul 2011 la Editura Tracus Arte.

 

 

Comenteaza