We Rock for Ukraine. Acorduri de rock simfonic și actori aduc mesajele celor care încă luptă și rezistă în țara vecină

We Rock for Ukraine. Acorduri de rock simfonic și actori aduc mesajele celor care încă luptă și rezistă în țara vecină

Pe acorduri de rock simfonic și prin vocile unor actrițe cunoscute din Cluj, publicul va primi mesajele emoționante ale celor care încă luptă și rezistă în Ucraina. Toate aceste mesaje provin direct de la cei implicați, prin parteneriatul direct cu Urban Space Radio din Kiev, stația care a lansat podcastul ”The Day thet we Survived”. Mesajele cuprind mărturii adevărate ale situației din Ucraina, de la începutul războiului și până în aceste zile.

”Inclusiv Ilustrația a fost creată special pentru eveniment de către Elena Chereshnya, o artistă din Ucraina, care a conceput vizual aceste mesaje ca pe niște păsări de hârtie care ajung la noi, dinspre țara ei. Elena Chereshnya a postat acum o lună un mesaj pe pagina ei de Facebook, prin care și-a oferit serviciile tuturor celor care doresc să-i dea de lucru și să o ajute să reziste acolo unde e. Am contactat-o și am rugat-o să intre în acest proiect. În cadrul evenimentului, vom licita această ilustrația, iar suma pentru care o vom adjudeca va fi donată direct artistei”, a declarat Geanina Simion, coordonator eveniment. (19 aprilie, ora 19.00, Colegiul Academic).

Pentru a sprijini cauza Ucrainei, toți artiștii din cadrul acestui eveniment participă în nume propriu și pro bono. În acest fel, toate fondurile obținute din vânzarea de bilete și din donațiile suplimentare vor putea fi direcționate înspre achiziționarea de produse necesare pentru supraviețuirea civililor din regiunile grav afectate de război.

Programul evenimentului:

Aranjamente de rock simfonic pentru piesele: Palladio (Karl Jenkins), Smoke on the Water (Deep Purple), Rolling in the Deep (Adele), Sweet Child o’Mine (Guns N’Roses), Smells like Teen Spirit (Nirvana), Purple Haze (Jimi Hendrix), Shape of You (Ed Sheeran), Thinking Out Loud (Ed Sheeran), Counting Stars (One Republic), Uptown Funk (Bruno Mars), Bohemian Rhapsody (Freddie Mercury), Thriller – Michael Jackson.

Cu participarea artiștilor:

Dirijor Remus Grama

Vioara I: Ana Török, Paul Sârbu, Vlad Răceu, Robert Truț, Zoe Ciucă, Dianela Creț Flueraș Besa

Vioara a II-a: Răsvan Dumitru, Paul Moldovan, Dana Gâdea, Sebastian Comănescu, Anda Feier

Violă: Traian Boală, Daniel Groza, Simina Trifescu, Mihai Oșvat

Violoncel: Zsolt Török, Adrian Ciucă

Contrabas: Robert György, Beniamin Pârvu

Percuție: Dorin Pop, Anca Bordenciu 

Chitară solo: Alex Cioată

Chitară bas: Tibi Menyhart

Clape: Cristina Laszlo

Actori: Camelia Curuțiu, Ramona Dumitrean, Elena Ivanca, Romina Merei, Ileana Negru, Cătălina Nichitin, Anca Similar, Alexandra Tarce

Voce copil: Maruca Pop

Bilete pe Entertix și, în limita locurilor disponibile, la intrarea în eveniment.  Preț bilet (donație): 100 lei

Cum donez pentru această cauză?

·         prin achiziționarea de bilete pentru eveniment;

·         prin POS - la eveniment va exista posibiltatea de a plăti cu cardul bancar sau cu aplicații mobile, în cazul în care dorești să donezi mai mult decât prețul biletului;

·         prin transfer bancar (astfel de donații se pot face și după eveniment), în contul Asociației ”Niște Oameni”, CIF 34710290, Str. Zorilor nr. 34, Dezmir, Jud. Cluj.

IBAN: RO31 INGB 0000 9999 1236 0772, deschis la ING Bank N.V. Cu mențiunea “We Rock for Ukraine” la ”detalii plată”;

·         prin contract de sponsorizare, dacă ești donator corporate. Trimiți datele companiei la adresa de mail nisteoameni@nisteoameni.org și te contactăm noi pentru semnarea contractului.

 

 

 

Comenteaza